Her er en liten oppsummering av noen aktiviteter vi har hatt i mai.
I mat og helse har 6.&7. laget hjemmelagede fiskekaker, av torsk vi var så heldige å få av Roger Novstad, tusen takk! Fiskekakene ble nyyydelig gode! De har også vært i Blokken på Akvakultur i Vesterålen. I solskinn og på stille hav fikk de se og lære om oppdrettsnæringa.
5. klasse har hatt besøk av Det elektriske korpset, mens 4. klasse var på Seabed-utstilling på kulturfabrikken. Begge oppleggene var veldig bra, og elevene var engasjerte og likte det godt.
1., 2. og 3. klasse har vært på gårdsbesøk på Bjørkmo Gård, hos Hanne og Bent. Elevene har selv skrevet innlegg til skoleavisen fra besøket.

«10. mai 2021 var vi på gårdsbesøk hos Hanne Bjørkmo. Gården heter Bjørkmo Gård. Vi var delt i fire gruppe og jobbet med forskjellige oppgaver. Noen med nasjonal sangen, noen med matematiske oppgaver, noen med norske oppgaver og noen hadde besøk i fjøs. Aller beste av alt var fjøsbesøk! Vi rullerte på stasjoner, slik at alle fikk se på lammene og sauene. Vi fikk velge navn på noen men ikke alle. Vi fikk se lamminga, det var gøy. Det kom trillinger og de fikk navn: Flez, Kasper og Hanne. Vi fikk møte Alva, det er en liten og søt valp. Kopplammene var veeeeldig søte. Vi fikk møte dem med flaske. Noen av dem var i et lite rom i fjøset. Det var en fin dag!» Skrevet av Elida, Ingrid og Hanne.